Zwaluwen Jeugd Beker O15 poulefase Groep 4 45

Twistveenweg 10
7676SK
WESTERHAAR-VRIEZENV WIJK
tel. 0546-659247

We willen natuurlijk graag door in de beker, dus ook deze wedstrijd willen we net als elke andere maar wat graag winnen. Daarom spreken we van tevoren af hoog druk te zetten op DETO. De eerste 5 minuten gaat dit heel moeizaam en komen we praktisch niet over de middellijn.

Dan krijgen we uit het niets een megakans via Jesse Protsman die net niet weet te profiteren van een fout van de keeper. Helaas geen doelpunt, maar vanaf dat moment hebben wij de touwtjes in handen en zijn we de betere ploeg.

De eerstvolgende kans is wel raak. Jesse Protsman neemt revanche nadat hij werd diepgestuurd door Dimara, hij schiet de bal keurig in de korte hoek en laat de keeper kansloos. Nog geen 10 minuten later is het opnieuw Jesse die scoort, na een voorzet van Celina.

Nog binnen het eerste half uur staat er al 3-0 op het scorebord na een mooie versnelling van Lars die opnieuw zijn snelheid optimaal benut en de verdediging kansloos laat.

Na rust komt DETO terug in de wedstrijd wanneer ze profiteren van een fout achterin en 3-1 maakt. Gelukkig blijven we bij de les en is met name het centrum met Bert-Jan en Indy met stofzuiger Niek er voor die staan als een huis en niks doorlaten. We zien Jesse Jannink die veranderd in de Lionel Messi van Sportpark het Twistveen wanneer hij een dribbel opzet en het halve veld oversteekt en door niemand gestopt kan worden. Helaas gaat de poging er niet in.

In de laatste tien minuten beslissen we de wedstrijd wanneer Celina wordt diepgestuurd door Jesse Jasper. Ze kapt terug en schiet de bal prachtig over de keeper in de verre hoek. Als laatste moment wordt Celina nogmaals diepgestuurd en profiteert Celina van het geblunder achterin bij DETO wanneer de verdediger de bal niet goed verwerkt en de keeper heel ver uit het doel is. Celina schiet voor open doel raak en maakt het 5-1.

Zaterdag de laatste bekerwedstrijd in de poule. Het is alles of niets.

Zie het Instagram-account van VV Voorwaarts JO15 voor het prachtige doelpunt van Celina