Zwaluwen Jeugd Beker O15 poulefase Groep 4 45

Flierdijk 5
7681RB
VROOMSHOOP
tel. 0546-646362

Na de 3-1 verloren oefenwedstrijd tegen JO15-3 van de Vroomshoopse Boys, is het vandaag tijd voor revanche tegen JO15-4. Gelijk vanaf het begin werden onze spelers op scherp gezet omdat we snel op voorsprong willen komen.

Het eerste kwartier zijn we redelijk aan elkaar gewaagd, maar komen we er een aantal keer gevaarlijk uit, helaas wel zonder resultaat. Dan haalt Celina uit aan de rechterkant van het veld, de bal vliegt fantastisch binnenkant paal in het doel. Een werelddoelpunt, maar of het helemaal de bedoeling was, is niet bekend. Daarna scoort de Boys de 1-1, maar dat brengt ons niet van de wijs en we houden hoog druk.

Het vele trainen op positiespel werpt zijn vruchten af als we goed en snel aan het combineren zijn rond de 16 van de tegenstander. Uiteindelijk is het Lars die na bijna een half uur spelen ons weer op voorsprong brengt. Een paar minuutjes later is het opnieuw Lars die het net vind en ons op 1-3 brengt. Dan komt het moment dat ons een penalty door een handsbal word ontnomen door een niet goed oplettende scheidsrechter.

Of het zo moest zijn, krijgen we een penalty tegen door een zeer discutabele handsbal en staat het 2-3. Gelukkig blijven we ons eigen spel spelen en blijven we knokken wat leidt in een doelpunt van Mika. Kort daarna is het Lars die de 2-5 binnenschiet in de korte hoek en daarmee zijn hattrick compleet maakt. Nog geen minuut later onderschept Indy de bal en dribbelt door richting het vijandelijke doel. Ze schiet de bal snoeihard in de verre hoek en beslist de wedstrijd.

Met nog 10 minuten te spelen krijgt Lars de bal ingespeeld, hij maakt een prachtige versnelling langs de laatste man van Vroomshoop en schiet de bal keurig binnen. In de slotfase scoren we nog via Jesse Protsman die goed voor zijn directe tegenstander komt na een voorzet van Dimara en de bal in de kruising prikt. Het laatste doelpunt komt op naam van Dimara na een goede pass van Emy. Ze krult de bal mooi in de verre hoek.

Een mooie overwinning met veel strijd, goed positiespel en veel doelpunten. Iedereen heel goed gevoetbald en keihard gewerkt voor elke meter.