Twistveenweg 10
7676SK
WESTERHAAR-VRIEZENV WIJK
tel. 0546-659247

We treden aan tegen Daarlerveen, ze staan op plek 3, met slechts 1 punt meer dan wij. Het beloofd dus een spannende wedstrijd te worden.

Vanaf de 1e minuut is de spanning om te snijden. Daarlerveen speelt erg goed en vooral de linksbuiten van de bezoekers is erg gevaarlijk. Verdedigend staan we sterk met Lars en Bert-Jan in het centrum en Indy en Jesse Jannink op de backs.

De eerste grote kans is voor ons, wanneer Mick de bal ver ingooit op de diepgaande Lars. Ook later in de wedstrijd blijkt dit echt een wapen te zijn. Lars sprint alleen richting de keeper van Daarlerveen, maar hij weet de bal net niet af te maken. Niet veel later volgt ook de eerste kans van Daarlerveen, maar Lars weet met zijn snelheid de gevaarlijke linksbuiten het moeilijk te maken. Hij komt wel tot een schot, maar Savio keept ook een puike wedstrijd en stopt de bal.

Verder zijn er geen grote kansen in de eerste helft, maar blijft de spanning hoog. Je merkt aan alles dat deze twee teams aan elkaar gewaagd zijn.

In de laatste minuut van de 1e helft krijgen we een ingooi net over de middellijn. Mick gooit de bal opnieuw op de diepgaande Lars, en deze keer weet Lars wel raak te prikken. Een goede afsluiter van een goede eerste helft.

Na rust gaan we op dezelfde manier verder. Helaas moet Savio geblesseerd het veld ruimen en gaat Mika keepen. Mika keept desondanks een puike wedstrijd en is net zo belangrijk als Savio in de 1e helft. Daarlerveen komt wel op 1-1, erg zonde, maar we raken niet van ons padje.

Richting het eind van de wedstrijd krijgen we een aantal grote mogelijkheden. Celina krijgt de bal plots voor de voeten in de 5 meter, maar weet de keeper niet te verslaan. Na een periode van hoog druk van onze kant, krijgt Lente de bal van Dimara na een hoekschop. Of het helemaal de bedoeling was, betwijfelen we, maar ze passt de bal in het strafschopgebied van Daarlerveen, geeft alle verdedigers het nakijken met deze pass en zet Celina alleen op de keeper. Opnieuw is de keeper goed wakker en weet hij Celina van scoren te houden.

Als we richting het eind van de wedstrijd gaan, en eigenlijk al vrede hebben met een gelijkspel, krijgt Lars de bal. Hij speelt Mick in en maakt zelf de loopactie naar voren. Lars krijgt de bal terug en haalt uit vanaf zeker 25 meter. De bal vliegt over de keeper schitterend in het doel. Wat een manier om de winnende te maken tegen je directe concurrent! Het hele team is door het dolle heen, en ook heel terecht. Een verdiende overwinning puur op wilskracht, teamwork en strijd.