Meester Holtropstraat 3
7695TW
BRUCHTERVELD
tel. 0523-231822

Na de verloren bekerwedstrijd tegen Bruchterveld, stond precies een week later, precies op hetzelfde tijdstip, dezelfde wedstrijd op het programma. Tijd voor revanche dus. Na veel afmeldingen op trainingen door ziekte en blessures besluiten we dus om Quinten mee te nemen uit JO17, Ook keept Ian bij ons, omdat Savio een weekend weg is.

We beginnen met dezelfde tactiek als vorige week, omdat het toen erg goed uitpakte. De eerste 20 minuten ging dit ook erg goed. We creëeren zelf nog een aantal kansjes, Indy zet vanuit achterin iedereen neer en laat zien een waardig aanvoerder te zijn. Dan vallen binnen 10 minuten uit het niets door verschillende miscommunicaties 3 doelpunten. We staan dus met 3-0 achter in de rust.

Na rust proberen de rug te rechten en proberen we het maximale eruit te halen. We gaan met 3 verdedigers spelen en met 4 aanvallers. Dit pakt in eerste instantie goed uit, want Lars weet met zijn snelheid het verschil te maken en de aansluitingstreffer te maken. Dan komt het moment dat een verdediger van Bruchterveld een handsbal maakt in de eigen zestien, maar vol verbazing krijgen we geen strafschop. We blijven kansen creëren en we houden hoog druk naar voren. Ian houdt ons met een aantal prachtige reddingen in de wedstrijd. Maar dan valt de 4-1 uit een counter.

Ruim 5 minuten voor tijd weet Lars opnieuw te scoren na een goede steekpass van Sem. We krijgen weer vertrouwen en we krijgen nog een paar kansjes, maar het leidt niet tot een doelpunt. Verdedigend over het algemeen erg goed gespeeld. Iedereen opnieuw tot het gaatje gegaan, maar helaas zonder resultaat.