Twistveenweg 10
7676SK
WESTERHAAR-VRIEZENV WIJK
tel. 0546-659247

Na de verloren wedstrijd tegen Stevo, was het tijd voor revanche tegen Deto. In de beker wonnen we met 5-1. Dus we hopen vandaag op een nieuwe overwinning.

Het loopt gelijk vanaf het begin soepel. Hoog tempo, mooie dribbels en uitstekende combinaties leiden ertoe dat Deto in de eerste helft geen poot aan de trapper krijgt. Tara is na 2 minuten heel dicht bij haar eerste doelpunt van het seizoen, maar ze krijgt de bal er net niet in. Na 4 minuten is het Jesse Jannink die scoort, na een flipperkast in de 16 meter van Deto, krijgt hij de bal voor zijn voeten en schiet hij hard raak.

5 minuten later verdubbeld Sem de score na een goed uitgespeelde aanval. Mick overheerst op het middenveld en is fel met het druk zetten, Deto krijgt geen grip op hem. Dit resulteert in 3-0 wanneer hij de bal onderschept en de bal binnenwerkt. Na een kleine 20 minuten spelen komt de 4-0 al op het scorebord, wanneer Jesse Protsman een voorzet van Mick binnenschuift.

Lars en Mick weten elkaar makkelijk te vinden, wat een aantal mooie aanvallen opleverd. Hier komt ook de 5-0 uit, wanneer Mick de bal afleverd bij Lars, en hij de bal keurig afwerkt. De 6-0 valt nog binnen een half uur, wanneer Emy een bal hoog voorgeeft, maar alle geluk van de wereld dat de keeper van Deto een gigantische blunder begaat.

Deze eerste helft is een van de beste die we hebben gezien dit seizoen. Uitstekend positiespel, goede coaching, veel doelpunten en een hele dikke pluim naar alle spelers. Dit is voor ons ook de mogelijkheid om spelers die normaal veel voetballen, wat langer langs de kant te houden om andere spelers meer speeltijd te geven.

In de tweede helft blijven we desondanks de betere ploeg. We creëren veel kansen, maar doelpunten blijven uit. Het enige doelpunt van onze kant in de tweede helft volgt rond de 50e minuut, wanneer Bert-Jan 'aka' Dennis Bergkamp de bal prachtig buitenkant voet hoog meegeeft aan Lars, die de bal met een volley over de keeper werkt. Zonder twijfel ons mooiste doelpunt van het seizoen tot nu toe.

Deto weet in de laatste 10 minuten nog een doelpunt te maken omdat ons team te gretig is naar voren, waardoor er veel ruimte achterin lag. Helaas voor Savio net niet de 0 gehouden.

Uitstekende overwinning met goed voetbal en veel doelpunten. Op naar volgende week tegen TVC.