Twistveenweg 10
7676SK
WESTERHAAR-VRIEZENV WIJK
tel. 0546-659247

Op een regenachtige woensdagavond wordt de wedstrijd tegen Bruchterveld ingehaald. In de beker en in de vorige competitie won de uitploeg tweemaal met 4-2. Vandaag willen we dus maar wat graag revanche nemen. Door het vele blessureleed aan onze kant krijgen we vandaag 3 nieuwe spelers erbij. Milan Kerkdijk uit JO17 en Bas Godeke en Quinten Smit uit JO13-1 sluiten bij ons aan.

We beginnen goed aan de wedstrijd. We zijn actief aan het voetballen, maken goede loopacties en zijn goed aan het combineren. We zijn nog geen 4 minuten nodig voor het 1e doelpunt van de avond. Celina schiet de bal binnen na een voorzet van Mick. Daarna krijgen we een periode van een kwartier zonder doelpunten. In die periode laten we nog steeds goed voetbal zien, en voert het middenveld en verdediging zijn taken geweldig uit. We weten Bruchterveld van onze goal te houden door verdedigend ons mannetje (of vrouwtje) te staan. Na 18 minuten is het Milan die de 2-0 maakt, door de bal koelbloedig binnen te schieten.

Bijna 10 minuten later geeft Bert-Jan een prachtige steekpass op Mick, die de keeper voorbij speelt en voor open doel binnenschiet. Op dat moment besluiten we om Lars voorin te zetten. Hij heeft zoals vaker dit seizoen niet lang nodig om doel te treffen. Hij komt alleen op de keeper en schiet de bal keurig binnen. Dan treed Bert-Jan aan voor een vrije trap van ruim 25 meter. Hij schiet de bal hoog richting het doel, en de lengte van de keeper werkt in ons voordeel. De bal vliegt schitterend binnen: 5-0. Op slag van rust wil Mick wisselen, we zeggen maar niet waarom ;)

Na rust hopen we op dezelfde voet verder te gaan. We zijn opnieuw niet lang nodig om doel te treffen, Sem scoort na een voorzet van Milan. Ruim 5 minuten later tekent Milan voor de 7-0, hij klopt de keeper in de korte hoek.

Na een kwartier zonder doelpunten weet de jonge Quinten te scoren. Met een beetje geluk valt de bal binnen in de korte hoek. Na dit doelpunt gaan we voor de dubbele cijfers. 3 minuten later komen we hier akelig dicht bij in de buurt. Vanuit een corner van Celina is het een verdediger van Bruchterveld die ongelukkig de bal in eigen doel werkt.

Dan gaan we naar de laatste minuut van de wedstrijd. We zetten nog 1 keer aan naar voren. Nadat het middenveld van Bruchterveld wordt zoekgetikt is het Milan die schitterend uithaalt en de bal binnenkant paal binnenschiet. 10-0!

Wat een fantastische overwinning. Een betere manier om revanche te nemen is er niet. We hebben laten zien dat we goed kunnen combineren, mooie doelpunten kunnen maken, effectief zijn in de afronding en vooral: als team voetballen.