Twistveenweg 10
7676SK
WESTERHAAR-VRIEZENV WIJK
tel. 0546-659247

Op een koude, maar zonnige zaterdagochtend treffen we Luctor et Emergo aan uit Almelo. We staan in punten gelijk, dus een belangrijke wedstrijd.

Vanaf het begin zijn we actiever aan de bal en vooral in balbezit zijn we beter. Luctor heeft over de hele wedstrijd een aantal keer gevaar gesticht, maar alleen met afstandschoten, waar Savio antwoord op had, of naast of over gingen.

In de 14e minuut komen we er voor het eerst echt gevaarlijk uit. Lars stoomt op van achteruit na een ingooi van Mick. Hij geeft de bal voor op de vrijstaande Jesse Protsman, maar de voorzet wordt door een verdediger van Luctor in eigen doel gewerkt. In de eerste helft worden er nog een aantal mooie duels uitgevochten, waarin we kracht, doorzettingsvermogen en inzicht laten zien. Op slag van rust komt Mick na een goede loopactie alleen op de keeper. Zijn inzet verdwijnt met heel veel pech op de paal.

Na rust gaan we op dezelfde manier door. 4 minuten na rust is hetzelfde recept goed voor nog een doelpunt. Lars gaat diep van achteruit en komt alleen voor de keeper. Hij probeert Sem te zoeken, maar met heel veel gefrommel, komt de bal opnieuw voor de voeten van Lars, die met een hakje de keeper verrast en de 2-0 maakt.

Later in de 2e helft krijgen we nog kansen via Damian, Bert-Jan en een gemiste strafschop van Lars, maar het blijft bij 2-0.

Een verdiende overwinning met veel strijd en opnieuw geen tegendoelpunt.