Molenstraat 3
7075BB
ETTEN GLD
tel. 0315-328167

SVVN speelt in de 2e klasse en is een mooie tegenstander om tegen te oefenen. We gaan richting Nijverdal met een complete selectie, waarvan alleen David niet helemaal fit is, daarom trekt hij vandaag de keeperhandschoenen aan.

SVVN begint sterk aan de wedstrijd. Ze zijn fel en spelen een hoog tempo. Voorwaarts is vooral zoekende de eerste minuten. Binnen 5 minuten levert dit een 1-0 achterstand op door David die goed zijn doel uit komt om de dieptepass te onderscheppen, maar gebrek aan communicatie levert een botsing op. Hierdoor kan een speler van SVVN afwerken, die dit overigens zeer overtuigend doet.

Gelukkig zijn we niet lang nodig om de stand recht te trekken. Boaz heeft een mooie crosspass in huis op Mick, die de keeper omspeelt en de 1-1 maakt. Dan krijgen we een periode van ruim 20 minuten, waarin we veel kansen krijgen, maar telkens nét niet. Totdat Boaz de bal voor zijn voeten krijgt. Hij haalt hard uit richting vijandig doel. De bal veranderd van richting door een been van een verdediger en verdwijnt onderin de hoek. Een zeer terechte 1-2 voorsprong.

Vlak voor rust krijgen we het mooiste doelpunt van de avond. Een afvallende bal wordt opgepikt door Sjoerd, die ruimte voor zichzelf creëert en de bal schitterend van grote afstand in de kruising jaagt. We gaan rusten met een 1-3 voorsprong.

Na rust krijgen we opnieuw enkele kansen die wel veel gevaar opleveren, maar geen doelpunt. En snelgenomen vrije trap van Sjoerd komt dan bij Boaz die de bal verlengt door hem hoog in de lucht te schieten. De keeper schat deze bal niet goed in, en de bal verdwijnt op wonderbaarlijke manier in het net.

10 minuten voor tijd scoren we de 1-5 door Sam, die een dribbel opzet en via Milan de bal onderin de hoek kan schuiven.

SVVN krijgt nog een paar kansjes, maar door goede verdedigende acties, en mooie reddingen van David blijft het bij 1-5.

Zaterdag spelen we onze eerste bekerwedstrijd uit tegen SVV/Kloosterhaar om 12:00.