3e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 02

Twistveenweg 10
7676SK
WESTERHAAR-VRIEZENV WIJK
tel. 0546-659247

Gramsbergen is de tegenstander. Gramsbergen heeft vorige week nipt verloren van Quick '20, dus het beloofd geen makkie te worden vandaag. Tim trekt vandaag de keeperhandschoenen aan.

Vanaf het begin zijn we wakker en alert. Dat drukt zich uit in een doelpunt in de eerste minuut, wanneer Boaz kan binnenschieten uit de rebound. Een mooie opsteker, want de druk is er meteen af.

Na tien minuten spelen komt een afvallende bal terecht bij Sjoerd op ongeveer 20 meter van het doel. Hij neemt de bal aan op de borst en schiet verwoestend raak. Zijn 3e schot van afstand in de laatste 3 wedstrijden, en allemaal geweldige doelpunten.

Er zijn ruim 20 minuten gespeeld als David de 3-0 erin legt. Gramsbergen komt er een aantal keer gevaarlijk uit via snelle aanvallers, maar tot echte kansen weet het niet te komen. Er is 1 schot die gevaarlijk is, maar Tim heeft hier een goede redding is huis.

De tweede helft is het rommelig. Gramsbergen speelt fysieker voetbal om ons uit de wedstrijd te spelen, en dit lukt ze aardig. Er worden weinig kansen meer gecreëerd, en de kansen die we krijgen, maken we niet af. Aan de andere kant geven we ook helemaal niets weg, dus dat is een verdienste van onze verdedigende spelers.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Dedemsvaart, de 3e poulewedstrijd in de beker.