G H Kappertstraat 45
7443RB
NIJVERDAL
tel. 0548-610823

Vanavond staat de inhaalwedstrijd tegen Hulzense Boys op het programma. Hulzense Boys staat 4e, 2 plaatsen onder ons. Ze hebben slechts 2 punten minder, dus we verwachten een gelijkwaardige strijd.

De warming-up is goed, dus dat beloofd veel moois voor de wedstrijd. De eerste grote kans is voor de thuisploeg, maar onze doelman Tommy staat goed. Ook krijgt Voorwaarts een megakans via Sam, die voorgeeft op Boaz. Daarna ziet Milan veel ruimte achter de verdedigint voor David. Met een beetje geluk maakt hij hem af en staan we al na 4 minuten 0-1 voor. Het is een spannende wedstrijd, die ook vooral intensief is.

Na een kwartier spelen is het Sam die Sjoerd bereikt op een kansrijke positie. Sjoerd bedenkt zich niet en schiet de bal uitstekend in de verre hoek.

In de tweede helft gaan we door op dezelfde voet. 0-2 is echter een gevaarlijke stand, want als de tegenpartij er 1 maakt, wordt het gelijk spannend. Gelukkig hebben we niet lang nodig, want David maakt zijn 2e van de avond wanneer hij goed druk zet op de verdedigers. Het is alweer zijn 30e van het seizoen.

Voorwaarts krijgt kort daarna een vrije trap vanaf ruime afstand. Sjoerd staat klaar om zo het lijkt een voorzet te geven. Echter staat er een kleine keeper in de goal van Hulzense Boys. Dus krijgt hij de instructie om te schieten. Dit doet hij wederom fenomenaal, want hij prikt de bal schitterend in de kruising.

De wedstrijd lijkt gespeeld, maar niets is minder waar... Tommy gaat in de fout en Hulzense Boys komt op 1-4. Niet veel later valt direct de 2-4. Voorwaarts lijkt compleet van slag. Er dreigen nog spannende laatste minuten te komen.

Helaas is dit zo, want wanneer de verdediging niet helemaal goed staat, kan de spits vrij de 3-4 inschieten.

Het laatste kwartier is vooral spannend. Tommy weet zich goed te herstellen en doet vooral geen gekke dingen meer. Voorwaarts neemt geen risico meer achterin en trekt de overwinning over de streep.

We spelen nog 1 wedstrijd dit seizoen tegen De Zweef voor een eventueel kampioenschap. Het is nog onbekend wanneer deze wedstrijd wordt gespeeld.