Twistveenweg 10
7676SK
WESTERHAAR-VRIEZENV WIJK
tel. 0546-659247

Tot zover is het een moeizame tweede seizoenshelft voor Voorwaarts. Er werden slechts 2 van de 7 wedstrijden gewonnen. Hoog tijd voor weer eens overwinning.

Voorwaarts begint niet goed aan de wedstrijd. Langeveen is feller en leunt op de kwaliteiten van de kleine middenvelder en de gevaarlijke spits. Voorwaarts staat niet goed in het veld. Iedereen loopt achter de man aan in plaats van de man over te geven aan een vrije verdediger, daardoor komt er heel veel ruimte voor Langeveen om te voetballen.

Na een half uur spelen geeft Stijn vanaf de rechtsbackpositie een geweldige aangesneden voorzet op David, die goed raak kopt. Lang kan Voorwaarts niet genieten van de voorsprong, want Langeveen komt langszij vlak voor rust.

Na de rust is Voorwaarts de betere partij. Dit resulteert in een 2-1 voorsprong. Mick krijgt de bal langs de keeper na goed voorbereidend werk van David. Niet lang daarna verdiend Mick een strafschop. Boaz neemt deze, maar mist door een redding van de keeper.

Gelukkig kan Boaz de teleurstelling van de gemiste strafschop snel van zich afzetten. Sjoerd neemt een vrije trap van eigen helft en legt deze achter de verdediging van Langeveen. Boaz omspeelt de keeper en maakt de 3-1. De wedstrijd lijkt nu beslist.

Voorwaarts maakt in de slotfase nog de 4-1. Deze goal is identiek aan de 3-1. Lars met een lange pass achter de verdediging van Langeveen, maar nu is het David die het laatste zetje geeft. Gelegenheidsgrensrechter Stijn is zo scherp als een mes een keurt nog een doelpunt af van Langeveen.

Eindelijk weer een overwinning, en een verdiende. Volgende week spelen we thuis tegen Bornerbroek.