Twistveenweg 10
7676SK
WESTERHAAR-VRIEZENV WIJK
tel. 0546-659247

Het is heerlijk voetbalweer als we moeten aantreden tegen Dos uit Vriezenveen. Van 'Vjenne' mag je natuurlijk nooit verliezen als Voorwaarts zijnde, en we willen ook wel weer graag winnen na 2 verloren wedstrijden tegen Bruchterveld.

De eerste 10 minuten gaan erg moeizaam. We creëren weinig tot geen kansen en we hebben het moeilijk. Er worden harde duels uitgevochten en het is een echte derby.

Na ruim 20 minuten komen Lars en Celina in de ploeg, beide als buitenspelers. Dit resulteert binnen een minuut in een counter waarna Lars Celina alleen voor open doel zet, de bevrijdende 1-0. Dan gaat het in 10 minuten heel snel. Jesse Protsman is weer eens heel scherp voor de goal en weet 2 keer het net te vinden. We gaan rusten met een 3-0 voorsprong.

In de rust besluiten we met een middenvelder meer te spelen en een verdediger minder, omdat we op het middenveld heel veel ruimte krijgen om te voetballen en Dos creëert vrijwel niets. Savio heeft een rustige ochtend, vooral door heel goed verdedigend werk van Madé, Indy, Jesse Jannink en Lente.

Het mannetje meer op het middenveld leidt ertoe dat Dos de 2e helft helemaal niks meer te vertellen heeft. We spelen de hele 2e helft op de helft van de tegenstander en zetten hoog druk. Sem weet 2 keer het net te vinden, vooral de 2e was technisch erg knap ingeschoten. Als Niek weer in het veld komt, gaat Lars terug naar de spits, samen met aanvoerder Indy. Lars is nog geen 5 seconden nodig, en de bal ligt in het net na een mooie steekpass van Jesse Jasper.

Het slotakkoord is voor Jesse Jannink, die een aantal prachtige slidings in de wedstrijd maakte. Jesse kopt de corner van Dimara schitterend in de verre hoek. Een zeer verdiend doelpunt voor de altijd hard werkende Jesse.

Een zeer verdiende overwinning met vooral overmacht. Er is mooi aan het doelsaldo gewerkt, en spelers die normaal in de achterhoede staan, kregen kansen om voorin te spelen en te scoren, maar helaas weten zowel Indy als Lente beide net niet tot scoren te komen.