Twistveenweg 10
7676SK
WESTERHAAR-VRIEZENV WIJK
tel. 0546-659247

De laatste wedstrijd van de competitie staat op het programma. We spelen thuis tegen Daarle, de nummer 6 van de competitie. Bij winst eindigen we als 2e achter Bruchterveld.

We beginnen niet sterk aan de wedstrijd. Daarle komt goed voor de dag en maakt het ons moeilijk.. Toch zijn de eerste kansen in de wedstrijd voor ons, maar we verzuimen om ze af te maken. Na 10 minuten is het dan eindelijk raak. Lars wordt weggestuurd op de linkerflank, behoudt het overzicht en ziet Jesse Protsman vogeltje vrij staan voor de keeper. Jesse schiet de bal hard langs de keeper en op dat moment staan we terecht voor.

Daarle laat zich niet kennen en countert direct met 1-1 en even later zelfs 1-2. We laten ons op meerdere vlakken aftroefen.

Ruim 10 minuten later krijgt Bert-Jan een afvallende bal op de rand van het 16 metergebied. Hij haalt hard uit, en de bal verdwijnt achterin het doel. 2-2 op dat moment.  Enkele minuten later, na een aantal doorgevoerde wissels, is het Mick die het net weet te vinden, na een pass van Sem. Daarle countert opnieuw en maakt de 3-3.

In de laatste minuten voor rust, krijgt Lars de bal aan de linkerkant van het veld. Hij kapt naar binnen, en schiet hem in de verre hoek. Een houdbare bal voor de keeper, maar die doelpunten tellen natuurlijk net zo goed.

Dan is het pas rust, en is de stand 4-3 in ons voordeel. Nog geen minuten in de 2e helft is het Lars die opnieuw het doel weet te vinden, na goed combinatiespel met Mick. Dit kan en mag niet meer mis gaan, denk je dan. Helaas wordt het tegendeel bewezen. Daarle toont veerkracht, en scoort zowel de 5-4, als de 5-5. Zelf mistten we nog een aantal grote kansen op een doelpunt, maar het mocht niet zo zijn.

Helaas de competitie niet goed afgesloten. Nu de winterstop in, en hopen op een sportief en gezond 2022.