De Boshoek 5
7771RH
HARDENBERG
tel. 0523-261332

We beginnen zwaar gehavend de wedstrijd, omdat we 4 van onze verdedigers missen. Uit JO13-1 doen Bas en Emy mee en uit JO17 doet Quinten mee.

HHC begint goed en fel aan de wedstrijd. Ze staan al vrij snel in de wedstrijd met 1-0 voor, door balverlies achterin. We beginnen dus niet goed. Al heel snel in de wedstrijd zien we dat HHC een hele goede middenvelder, rechtsbuiten en spits hebben. Met rust staan ze al met 3-0 voor. Vooral de 3-0 was een mooie goal. De rechtsbuiten komt met geluk langs Lente, maar heeft een fantastische voorzet in huis en de spits kopt binnen.

In de 1e helft komen wij wel een aantal keer gevaarlijk in de buurt van het doel van HHC. Meerdere schoten vlak voor rust weten geen doel te treffen, ondanks dat er wel een paar mooie kansen tussen zaten.

Na rust krijgt Niek de opdracht om de centrale middenvelder van HHC overal te volgen waar hij gaat. Hij mag de bal niet meer krijgen, omdat hij simpelweg te goed is aan de bal. Deze middenvelder heeft in de 2e helft amper de bal gehad en oogde gefrustreerd, dus Niek voerde zijn taken goed uit.

In de 2e helft zijn we hierdoor sterker en krijgen we een aantal behoorlijke mogelijkheden. Lars wordt diepgestuurd vanuit de ingooi, dribbelt 3 man voorbij en steekt het halve veld over. Hij komt alleen op de keeper, maar raakt helaas snoeihard de paal in de verre hoek. Jammer, want hij doet eigenlijk alles goed.

Het laatste kwartier besluiten we om Lars in de spits te zetten om een poging te wagen om de wedstrijd te kantelen. Dit resulteert 3 minuten voor tijd voor de 3-1, wanneer Lars doel treft, na een mooie steekpass van Sem. Helaas blijft het daar bij.

Woensdagavond spelen we tegen Bruchterveld. Na 2 nederlagen in de vorige seizoenshelft, willen we nu wel heel graag een keer winnen van Bruchterveld.