Sportlaan 2
7468GA
ENTER
tel. 0547-381663

Voorwaarts begon sterk aan de 2e klasse met een 10-1 overwinning tegen SV Enter. Vandaag is Enter Vooruit de tegenstander. Zij wonnen de eerste competitiewedstrijd met 7-0 van Bergentheim, we zijn dus gewaarschuwd.

Voorwaarts begint zwak aan de wedstrijd. Binnen 20 minuten staan we zelfs al met 2-0 achter, waarna Enter Vooruit zelfs nog mag uitlopen naar 3-0 voor rust. Zelf creëren we moeizaam kansen, alleen via vrije trappen van Sjoerd en Boaz. We kunnen dus wel stellen dat de 3-0 ruststand niet onterecht is.

Na rust moeten we dus uit een ander vaatje tappen. Dit lijkt aardig goed te lukken. Sam maakt een goede actie aan de rechterkant van het veld en wordt neergelegd in de 16 meter van Enter Vooruit. David laat dit buitenkansje niet onbenut en brengt ons terug in de wedstrijd. Helaas kunnen we de 3-1 niet lang vasthouden en maakt Enter Vooruit de 4-1.

Na een lange bal naar voren van Sam, is het opnieuw David die ons terugbrengt in de wedstrijd. 4-2 na een goede individuele actie. Wederom kunnen we de spanning niet in de wedstrijd houden en kan Enter Vooruit op 5-2.

Eindstand 5-2. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Bergentheim.