Krompatte 2
7468AS
ENTER
tel. 0547-381626

Met nog slechts 2 wedstrijden te spelen, spelen we op maandagavond de inhaalwedstrijd tegen SV Enter. Hier hebben we in de eerste competitiehelft redelijk eenvoudig van gewonnen, maar toen liet Enter zien dat het toch goed kan voetballen. Enter staat 3e in de competitie en kan nog 2e worden. Voorwaarts staat 7e en kan met heel veel geluk nog 4e worden.

Het begin van de wedstrijd gaat redelijk gelijkop. Enter is in balbezit goed en maakt het met name ons middenveld moeilijk. Toch komt Voorwaarts op voorsprong. Sjoerd schiet van afstand, de bal wordt iets van richting veranderd. Mick is attent en is de keeper voor.

Vlak voor rust weet Voorwaarts nog uit te lopen naar 0-2 en zelfs 0-3. David is 2x trefzeker. De eerste is door goed collectief druk zetten door het middenveld en aanval. De tweede is door een pass van Mick. David mist in tweede instantie de bal, de keeper is hier dusdanig door verrast, en grijp mis. De bal rolt langzaam de goal in.

Na rust begint Voorwaarts niet scherp. Vanaf de aftrap zijn de eerste drie passes niet goed, Enter onderschept de bal en scoort. Gelukkig is Voorwaarts niet heel lang van slag en scoort het al snel de 1-4. Sjoerd crosst de bal op Mick, die David alleen voor de keeper zet. David blijft rustig en maakt zijn 13e (!) hattrick van het seizoen.

Niet veel later valt ook de 1-5. Sam geeft vanaf de zijkant een geweldige crosspass die Mick alleen voor de keeper zet. Mick heeft zeeën van tijd en faalt niet oog in oog met keeper en schiet fraai raak.

Enter komt in de slotfase nog twee keer tot scoren en de eindstand is 3-5.

Uitstekende wedstrijd met heel veel strijd en goed voetbal. Aankomende zaterdag spelen we onze laatste wedstrijd tegen hekkensluiter Luctor.