Hard werkend voorwaarts JO11-1 onverdiend verloren van JVC Dedemsvaart.

Datum

4 november 2017 9:00

Accommodatie

Onbekend

zaterdag 4 november werd de wedstrijd Vvvoorwaarts - JVC dedemsvaart gespeeld. Voor de wedstrijd is aan het team meegeven dat dit een lastige ploeg was om tegen te spelen en dat de duels moesten worden gewonnen.

We beginnen iets slap aan de wedstrijd, maar na een minuut of 7 beginnen we ons zelf in de wedstrijd te voetballen. We krijgen dan de eerste kans van de wedstrijd. De bal word veroverd op de helft van de tegenstander door Tim. Tim ziet met een mooie steekbal Mick te bereiken die naar de goal kan lopen en kan schieten, jammer genoeg word deze kans niet bekroond tot een doelpunt.

Na erg knullig verdedigen komen we in de 12e minuut van de wedstrijd op een achterstand 0-1. Het lijkt of de 0-1 achterstand ons een beetje heeft wakker geschud, we beginnen beter te voetballen en er worden kansen gecreëerd, we belonen ons zelf niet en maken de gelijkmaker niet. Bram keept een prima wedstrijd de wedstrijd gaat erg op en neer, we zijn gewaagd aan elkaar. In de 23e minuut van de wedstrijd verliezen we de bal op een erg gevaalijke plek en JVC profiteert hiervan en scoren na een erg snelle counter de 0-2.

We gaan rusten en we zijn het met elkaar eens dat we eigenlijk de betere ploeg zijn. De goals die zijn gemaakt hebben we te makkelijk weg gegeven. In de 2e helft moeten we zo blijven voetballen als in de 1ste helft, dan komen de goals van zelf.

Wij trappen af en je kunt zien dat iedereen wil winnen. We krijgen na rust gelijk 2 erg grote kansen door een goed uitgespeelde aanval en een erg goed genomen cornerbal. In de 2e helft zijn we de boven liggende partij, maar we belonen ons niet met een doelpunt. De verdedeging winnen alle duels achterin en staan geconsentreerd te voetballen.

In de 38ste minuut van de wedstrijd is het Mick die met de bal aan de wandel gaat en maakt het de verdediging van de tegenpartij erg moeilijk. De verdedeging van ziet dan ook geen andere oplossing dan het maken van een overtreding. De bal ligt perfect voor een linkspoot, Owen gaat achter de bal staan en schiet de bal geplaatst erg mooi in het doel 2-1.

We gaan meer vooruit voetballen, omdat we het idee hebben dat we deze wedstrijd kunnen winnen. We krijgen nog een aantal grote kansen Sem schiet met een vrije bal de bal nog een keer snoei hard op de lat. Maar doordat we meer vooruit gaan voetballen geven we achterin ook meer ruimte weg. In de 46e minuut hebben we een cornerbal die door de JVC Dedemsvaart onschadelijk wordt gemaakt. Ze komen er weer met een erg snelle counter uit en maken overdiend de 3-1.

We proberen van alles, maar jammer genoeg belonen we ons zelf niet. We verliezen de wedstrijd we kunnen met opgeheven hoofd terug kijken naar deze wedstrijd.  We hebben laten zien dat we het elke ploeg in de competitie moeilijk kunnen maken. Volgende week op 11 november spelen we tegen de koploper (Vroomshoopse boys). Als we dan zo voetballen als wat we tegen JVC Dedemsvaart hebben laten zien, weten we zeker dat we het hun ook erg moeilijk kunnen maken.