Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 28 september thuis tegen De Tukkers.

Op een vroege zaterdagochtend ontvangen we De Tukkers uit Albergen.
De Tukkers had vorige week gewonnen van Stevo, waar wij in de beker van verloren.
We waren dus voorbereid op een goede ploeg.

We beginnen de wedstrijd sterk met een schot van Figo op de lat in de 1e minuut.
Helaas is dit het enige gevaarlijke moment in de 1e helft van onze kant, want de stand met rust is 0-5.
Veel onnodige doelpunten tegen, weinig goed uitgespeelde doelpunten van De Tukkers.

Daarom beginnen we de 2e helft met 2 spitsen, Tim en Figo.
Dit loont al snel, in de 2e minuut van de tweede helft geeft Figo voor op Tim die hem erin schiet.
Mika heeft bijna een marathon gelopen op het middenveld en had meerdere goede acties en gaf niet op.
En vanmiddag ook nog eens pupil van de week.

We houden goede hoop op een resultaat, maar dit wordt al snel de grond in geboord door De Tukkers.
Ze maken de kansen goed af en lopen uiteindelijk uit naar 1-12.

De Tukkers hebben verdiend gewonnen en speelden goed positiespel op het middenveld.
Snel vergeten en op naar volgende week tegen Oranje Nassau.